Løbsrapporter

ZUGSPITZ ULTRATRAIL 2015

“I vores lille løbeklub havde vi længe talt om at tage en udflugt til et fedt løb, og valget faldt på Zugspitz Ultratrail. Zugspitz er det højeste bjerg i Tyskland, og tilhører den østligste del af alperne. Løbsdistancen blev kortet ned til 91 kilometer, på grund af for megen sne på de højeste spor. Her kommer min beretning om turen.”

 

ULTRAVASAN 90 KM, SVERIGE – AUGUST 2014

Dagens transportmidler - mudrede og klar til 45 kilometer mere

“Den 23. august 2014 bød svenskerne på en premiere. Det traditionsrige Vasaloppet blev afholdt i en ultramarathon-udgave på 90 kilometers længde. Løbet strækker sig fra byen Sälen, gennem de svenske skove i Dalarna, til byen Mora. Undervejs bydes der på blåbærsuppe, svensk bagværk og lækre trails”

 

COAST 2 COAST – JUNI 2014

“Coast 2 Coast er en fest for løbere, stemningen er afslappet, ruten god og depoterne overgår enhver fantasi. De to ting der satte prikken over i’et for mit vedkommende var dog, at løbet foregik midt i sommernatten og jeg løb hele turen sammen med 5 formidable gutter. Alt i alt var løbet en lang sommerfest.”

Læs beretningen her.

 

SALOMON HAMMERTRAIL, BORNHOLM – MAJ 2014

Tre spændte, nervøse og småfrysende herrer kl lidt over midnat

“Den 2. maj 2014 stak jeg forsigtigt fødderne henover startstregen på Hammer Trail 50 miles ruten. Jeg har tidligere løbet nogle 54 og 57 km løb, men jeg betragter Hammer Trail som mit første rigtige ultraløb…”

Læs løbsberetningen her

 

JULSØ ULTRATRAIL, RY – SEPTEMBER 2013

Starten går

“Den 7. september gik starten til første udgave af “Julsø Ultratrail/Montane Lakeland 50″ med start i Ry ved Silkeborg. Ruten gik rundt om Julsø, på en varieret rute med lidt over 1.100 højdemeter. Her kommer min race-report fra dagen.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: